Новости

Macbook Air

Сега секој може да ужива во совршениот минималистички дизајн и неодолива моќност на Macbook Air. Достапен да ги поддржи големите предизвици во Вашето секојдневие во цена подостапна од било кога. Ефтин и осигуран каско!

Уште пониска цена:

55.555,00 денари

Во Дуна единствено.

 

 

MacBook Air 13″ i5 DC 1.8GHz/8GB/128GB SSD/Intel HD Graphics 6000 INT KB Part No: mqd32ze/a