Новости

iPhone X

Добродојдовте во иднината!

Телефонот кој означи  почеток на нова ера на паметните телефони и ги помести сите очекувања единствено во првиот Apple re-seller за Македонија. Нов, моќен, создаден за неочекуваното, осигуран каско.

Посетете не го Duna Concept Store, ГТЦ, Приземје.