Новости

Home HD Camera with air quality sensors

Monitor Home камерата е незаменлива кога станува збор за безбедноста на децата во домот. Нуди целосен мониторинг на детето додека спие или престојува во одделна соба. Со поврзување преку бежичен интернет со вашиот iPhone, iPad или било кој смарт уред ви овозможува преглед на секој агол од собата во која е поставена со совршено чиста слика.

Ги снима сите важни моменти и прослави.

Ве поврзува со вашиот дом во  HD слика дури и кога сте далеку.

Преку апликацијата ви дава можност за следење на квалитетот на воздух во просторијата.

Промотивна цена: 11.490 ден