Новости

Garmin Index™ Smart Scale

Се грижиме за себе паметно!

Вашите резултати се видливи во детали само преку оваа паметна вага која нуди можност за мерење индекс на телесна маса (BMI), процент на масти во телото, процент на вода, мускулна и коскена маса и сите овие информации, бежично со Wi-Fi конекција автоматски ги испраќа до апликацијата Garmin Connect каде можат да се архивираат и анализираат сите мерени вредности.

Вагата памти профили до 16 различни корисници.

Секој корисник го идентификува и бежично ги сихронизира неговите податоци.

Промотивна цена: 8.990 ден

Физички спецификации
Димензии: 13,8 “х 12,2” х 1,2 “(350,0 х 310,0 х 30,0 мм)
Тежина: 6,2 кг
Траење на батеријата: до 9 месеци; користи 4 АА батерии (вклучени)
BLE способен: Да
Компатибилен со ANT: Да
WiFi: Да, 2.4GHz 802.11 b / g / n
Тежина:  181,4 kg