Новости

GARMIN fēnix® 3 Sapphire

Часовникот во кој се сооединуваат најдобриот перформанс и совршениот стил.

Трчај, пливај, спортувај, уживај во своите омилени активности во придржуба на часовникот кој ја исполни желбата на секој урбан авантурист за моќни можности, а совршен егономски дизајн.

Омилениот fēnix® 3 во сафирно издание.

Само во ДУНА за 29 900, 00 денари, со бесплатна каско осигурителна полиза за наредните 365 дена.

Предизвикај ги сопствените можности !