1.900 ден

Apple Battery Charger

A sleek, compact battery charger that has the ability to automatically reduce its power once your batteries are fully charged.

Request an Offer
Category:
  • Description

Description

Елегантен, компактен полнач за батерии, кој има функција автоматски да ја намалува својата моќ кога еднаш вашите батерии се целосно наполнети..