Category Archives: Uncategorized

Wemo Baby

Фамилијарен уред, неверојатно лесен и едноставен за користење. Преку вашиот iPhone  и вашата домашна Wi-Fi мрежа ве поврзува со она кое Вам ви е скапоцено. Можете да го слушате вашето бебе каде и да сте со јасен и сигурен дигитален звук. Промотивна цена: 5.300 ден Read More...