Шатори

За организација на настани во надворешен простор, одличен избор се секогаш Tentnology – врвни шатори за настани, шатори за забави и структури од платно.

Tentnology шаторите се погодни за разни настани и манифестации. Направени се за да одговорат на сите потреби и замисли, така што можете да се комбинираат Matrix hexagon и Marquee шаторите по желба на организаторите на настанот. Искористете ја Вашата фантазија за да го дизајнирате просторот и да добиете извонредно место за вашиот настан.

Шаторите се вбројуваат меѓу најфункционалните и најфлексибилните структури за настани на отворено. Тие се дизајнирани за екстремни временски услови и произведени во согласност со стандардите ISO 9001 што е гаранција за беспрекорен квалитет. Нудат извонредна заштита од сонце при дневни настани, а сепак имаат елегантна структура за корпоративни собири, комерцијална или друга употреба.

Дуна овозможува изнајмување на шаторите за забави, специјални настани и разни други пригоди. Побарајте понуда веднаш!

Спецификација на шаторите

Matrix – Marquee шестоаголен шатор

  • Димензии: 10.5м x 12м
  • Површина: 95 м2
  • Висина (макс.): 6.7м
  • Капацитет: 100 – 260 луѓе

Matrix – Marque четириаголен шатор

  • Димензии: 6.1м x 6.1м
  • Површина: 37.2м2
  • Висина (макс): 5.1м
  • Капацитет: 50 – 100 луѓе

.