Дуна Конференциска Сала

Почитувани пријатели, задоволство ни е да ве информираме дека во изминатиот период направивме Refresh на конференциската сала на Дуна, лоцирана во комплексот Hiperium. Ве покануваме да направите Preview на услугите што ги подготвивме и ги збогативме за вас! Стиснете Enter,а ние со нетрпение ве очекуваме!