Дуна Настани

ДУНА е Вашата поддршка во планирање и реализирање на приватни и јавни настани, во затворен простор или под отворено небо. Затоа што квалитетот ни е важен, нудиме опрема од докажани светски бреднови. Предноста на настан организиран од ДУНА е во можноста за избор: конференциска опрема и опрема за симултан превод, аудио опрема и визуелна презентација, осветлување и озвучување, Лед екрани, live streaming, aудио и видео режија. И не само техничка поддршка: можност за наем на деловен простор за корпоративни настани; разновидност од форми и димензии на шатори од брендот Tentnology, логистички услуги, кетеринг. И нека биде динамично и шарено, нека биде незаборавно: светлосни ефекти, машини за чад, вештачки снег, конфети.

  • Изнајмување на опрема за симултан превод- конференцсики системи
  • Изнајмување на опрема за големи настани
  • Изнајмување на Лед екрани
  • Изнајмување на шатори

  • Планирање,советување и организација на настани
  • Преведувачки услуги
  • Конференциски сали
  • Кетеринг услуги
  • Декорации

Брендови

Brahler

САМОТО ИМЕ ПРЕТСТАВУВА НАЧИН КАКО ДА СЕ ИЗВРШИ КВАЛИТЕТОТ, ДОВЕРЛИВОСТ И ИННОВАЦИЈАТА ЗА ТЕХНИЧКИ СИСТЕМИ, КАКО И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ И НАСТАНИ

Brähler е специјализирана компанија за опрема за конференции и настани за повеќе од 55 години и претставува глобален лидер во овој сегмент од пазарот со повеќе од 100.000 настани.

Заедно со своите филијали и партнерски компании, присутни сме во повеќе од 80 земји од целиот свет.

Во прилог на Brähler Конвенцијата, Brähler Systems го надополнува родителскиот бренд на Brähler. Brähler Systems е одговорен за развој на производи, производство и продажба на конференциска опрема 

Tentnogoly

Светски водечки бренд за производство на шатори за забави и настани на отворено. Функционални и флексибилни шатори, разновидност на форми и димензии. Произведени согласно ISO стандарди.

Со гордост издвојуваме настани поддржани од DUNA EVENTS

Draxlmaier – Family Day

FM World

95 години Стопанска комора на Р.Македонија

Денот на независноста 4ти Јули