Вработување

Во моментов немаме активни огласи за вработување, но секогаш сме расположени да стапиме во контакт со луѓе кои се динамични, поседуваат деловна етика и лојалност, спремни се за успеси, знаат да работат во тим, почитуваат рокови, одговорни се кон животната средина. Вашaта кратка биографија и мотивационо писмо  испратете ги на: konkurs@duna.mk со назнака Вработување