Author Archives: ana pajkovska

garmin instinct

Garmin Instinct

Цврст GPS часовник, изграден да ги издржи најтешките услови Создаден по 810G – воени стандарди на САД, за термална, шок и резистенција на вода Вграден компас по 3 оски, барометарски висинометар, и повеќе глобални навигациони сателитски системи (GPS, GLONASS и Galileo).  Поддржува следење и навигација во потешки и предизвикувачки средини, за кои само GPS не е доволен Следење на срцебиење, активност и стрес – Тренирајте со спремни профили на активност Останете конектирани со паметни нотификации и автоматски поврзувања на Вашите податоци сo Повеќе...

Ски и Сноуборд часовници

Garmin часовниците имаат функционалности специјално наменети за активности на снег. Ski-Board функцијата калкулира 3-D брзина и растојание, што вклучува и хоризонтално растојание и вертикално спуштање. Garmin ја препознава разликата меѓу спуштање надолу по падината и качувањето со ски-лифт, така да сам ги брои спуштањата што сте ги направиле во текот на денот. Мрежата на сателити на GPS, GLONASS и Galileo, следи многу попредузвукувачки патеки, него што би можеле да бидат следени само со GPS. Вградениот компас по 3-оски и барометрискиот високометар Повеќе...

Менаџирање на празничниот стрес со помош на Garmin

Доаѓа сезоната на празници и за многумина покрај украсни сијалички, добра храна и време со семејството, носи и посебен стрес. Всушност, за многумина, овој период, е најстресниот во годината. Прашајте се за момент: Дали се чувствувате како да сте под повеќе стрес за време на празниците? И ако да, како го менаџирате тој стрес? Оставете го тоа на нас. Garmin часовниците го следат Вашиот стрес 24/7. И не само тоа – во нив е вклучен тајмер за опуштање, кој ќе Повеќе...