Новости

Aura – Smart Sleep System

Спиењето е важно!

Duna Concept Store нуди цел систем кој ќе Ви овозможи здрав сон: Aura – Smart Sleep System.

Овој производ е дизајниран да го подобри спиењето и будењето.

Во времето која се Вашиот ден завршува  Aura свети во боја слична на зајдисонцето која би требало да предизвика лачење на Мелатонин: хормонот што прави да ви се приспива. Наутро пак, производот почнува со емитување утринска сина светлина, а алармот може интелигентно да процени да ве разбуди во идеалната фаза на поплитко спиење.

Промотивна цена: 21.800  ден