Новости

Фестивал на Младо Вино

Винарија Тиквеш посветено го одржува Фестивалот на Младо Вино, кој што ја одбележува повеќе од 13 децениската традиција на вино во Македонија. За виното се одговорни тие, а за техничката поддршка околу организацијата и релизацијата на целиот настан е задолжен тимот на Duna Events. Како и секогаш,така и овој пат,ова е настан со многу позитивна енергија,со врвно вино и убава музика. Заедно со нашите пријатели од Тиквеш подготвени сме  да ги пречекаме сите идни предизвици.