Новости

12th FM World Anniversary powered by DUNA Events

    Не само што организиравме неверојатен Интернационален тренинг за лидерите на FM World од Полска туку и незаборавен Гала настан за 12-тата годишнина на брендот    Од 01 до 07 октомври во прекрасен хотел и одлично време се одржаа годишните сесии на FM World за лансирање на нови производи во шармантната Термисиа во Грција. На 03.10.2016, пак се одржа водечиот настан FM World International Training со водечка тема: „Здрав начин на живот и соодветна исхрана поддржани со дозирано користење на суплементи“ за честитање на 12- тиот роденден на брендот..
     Идејното техничко решение и организацијата на вкупно петте настани во времетраење од шест дена беше комплетно покриено од страна на тимот на Дуна events. Високите стандарди на имплементација и техничка поддршка кои што ги обезбедивме беа препознаени и ценети од сите учесници кои што имаа можност да уживаат во совршено организирани настани, обезбедувајќи им  исклучително квалитетни и продуктивни работни денови. Салата беше комплетно опремена со конференциска опрема за симултан првод за над 300 учесници и централно поддржана со LED екрани за непосредно следење на презентациските сесии. Освелувањето и озвучувањето, пак, беа дополнително прилагодени за да можат едноставно да се контролираат, а се со цел лесно менаџирање на сесиите кои што се одржуваат во ист простор и прилагодување на интензитетот на истите за да се обезбеди најпријатен простор според типот на настан. Гала вечерата беше приказна сама за себе! Истата беше амбиентално подготвена со звук и светло од стана на нашиот тим за да соодветно се истакнат различните сесии кои беа дел од истата, суптилно преминувајќи низ активностите на настанот: презентација на брендот, доделување на награди на најуспешните лидери од целиот свет, лансирање и промоција на новите производи и сл.

Ако крајот го краси делото, настанот го означуваме како успешен со презадоволни клиенти и гости и со инициран договор за идна соработка во годините кои што следуваат.

14469643_1268506806533643_1352297556938433329_n

14479698_1268506746533649_6464042539741293951_n

14492592_1265202763530714_8897674369856202247_n

14502760_1269033646480959_5514716806268523343_n

14502962_1268506736533650_865881998517749751_n

14517527_1265050896879234_2563627010848124052_n

14517616_1269034136480910_7308927370411760938_n

14522840_1265204016863922_8717359385079668817_n

14572870_1265202746864049_1372819748507204640_n

14590359_1268506676533656_3944000074705703255_n

14591687_1265050843545906_5758270740954748462_n

14595560_1265387390178918_2852874952514807721_n

14595573_1268507076533616_397384134146920010_n

14595583_1268506673200323_2266662916579404453_n

14595594_1268507056533618_8554190591992432278_n

14601026_1268506983200292_7718776302957955343_n

img_4952

img_4953

img_5080

img_5228