Новости

GARMIN Fitness: РАЗВИВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ЗДРАВИОТ НАЧИН НА ЖИВОТ

Garmin објави партнерство со едни од најпознатите светски дизајнери, а новата колекција на фитнес часовници и производи изобилува со иновативни и модерни принтови препознатливи за Jonathan Adler

Garmin Fitness производите им помагаат на корисниците да развијат и да оддржат здрав начин на живот. Уредите нудат голем број на активности преку GPS апликациите за трчање, за велосипедизам, за пливање или, со еден збор – multisport и секојдневни активности.

Целокупната програма Garmin Fitness е достапна за секојдневно носење и за користење, вклучувајчи ги и паметните информации и известувања, прилагодени на секојдневните потреби.