Новости

Промоција на сала ХИПО

Изнајмување на ден: 3100,00 ден. + ДДВ

Салата има одлична вентилација и студиско осветлување и опремена е со платно, проектор и лаптоп и опционално кафе- бар за кафе пауза или кетеринг. Салата располага со место за 18 посетители.

Понудата трае до 01.09.2016.
За резервации направени во овој период се задржува попустот и во наредниот период.