август 29, 2022
решенија за состаноци

Враќање на работа, во канцеларија или од дома

Искористете го месецот на попусти во Poly и обезбедете врвни решенија за состаноци од вашата канцеларија, дома или во движење.  Poly со своето многу годишно искуство […]
февруари 9, 2022

VECTOR – повеќе од софтвер за продажба на мало и големо

VECTOR е новата софтверска платформа на Дуна, која се надгради на успешниот софтвер за малопродажба Spinaker. Благодарение на нашите клиенти од кои научивме најмногу, тимот за […]
ноември 20, 2023

Со Дуна и Ricoh печатете еколошки одговорно, намалувајќи ги трошоците!

Контактирајте не и добијте Ricoh сертификат за контролирани јаглеродни емисии, кој е неопходен за прилагодување кон идните текови!
септември 14, 2023

Дуна – партнер на Ricoh – лидер во светската трансформација на печатењето за 2023 година!

Трансформирајте го и зајакнете го начинот на работење со помош на ДУНА! Контактирајте не’, закажете состанок и уверете се зошто толку фирми ја одбираат токму ДУНА […]
октомври 5, 2022

ДУНА НАСТАНИ

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД ГРИЖИТЕ И БИДЕТЕ ГОСТИН НА СОПСТВЕНИОТ НАСТАН! Дуна ја има формулата за успех и секојдневно ја надополнува листата на секогаш задоволни клиенти и […]
февруари 17, 2022
хибридни настани

Хибридни настани  –  Што треба да знаете?

Додека 2020 година беше година на далечни настани и индустријата за настани беше под огромен притисок, благодарение на технологијата тие беа трансформирани во онлајн настани. Во […]
октомври 24, 2023

Поедноставете ја продажбата, засилете го успехот сo POS софтверот VECTOR!

Подобрете ја продуктивноста и профитабилноста во секојдневното работење со Vector, кој голем број задоволни клиенти веќе го оценија како најдобар POS софтвер во класата. Контактирајте не’ […]
март 28, 2023

Единствено и комплетно софтверско решение за малопродажба – Vector

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис