Посебна понуда за последното тромесечие

Duna.mk

duna mk

Сподели

Ricoh MP 301SPF и Ultima Records Management:

Како што се развива вашето дигитално работно место, потребна ви е врвна технологија за да останете продуктивни, да ја зголемите вашата ефикасност и да ги држите вашите трошоци под контрола. Ricoh MP 301SPF е брз црно -бел А4 мултифункционален уред со компактен дизајн, кој заедно со Ultima Records Management ќе доведе до ефикасно канцелариско работење.

Дизајниран е да се вклопува во вашиот простор и да се истакнува со своите перформанси. Овој иновативен уред лесно може да замени неколку уреди со една функција и да го подобри вашето тековно работење.Тој нуди напредни функции за печатење, копирање, скенирање и факс. Очекувајте резултати што ги надминуваат барањата на вашата работна група без да го загрозат вашиот простор или вашиот буџет.

Го завршуваме последното тромесечие од годината со понуда која што ќе ви годи финансиски и во наредните години. Ricoh MP 301SPF и Ultima Records Management се сега достапни за месечен наем од 900 денари со вклучени 1000 копии. Заборавете на трошоци за тонер и одржување, и оставете ја потребата за инвестиција во канцелариски машини.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис