Новости

Нов месец, нови цени. И старите ДОООБРИ производи

На почетокот на вториот месец во годината Ви препорачуваме: НАЈДЕТЕ ВРЕМЕ САМО ЗА СЕБЕ. Посетете не во нашиот Duna Concept Store. И почастете се.

Сте заслужиле.

На најбараните производи во 2017 година им ги намаливме цените. Ги прилагодивме за да Ви предизвикаме најширока насмевка во најкраткиот месец.

Ве очекуваме!