Новости

НЕ СИ КРШИ ФИЛМ, ОСИГУРАНО Е!

Вашите омилени уреди, осигурани каско.

ДУНА Ви ги соопштува добрите вести: Конечно може да уживате во вашите омилени уреди безгрижно. ДУНА ги има осигурано касно.

Во соработка со осигурителната компанија Еуролинк, овозможивме каско полиси во времетраење од 356 дена бесплатно со купување на било кој APPLE и GARMIN уред во ДУНА

Со оваа полиса уредот е осигуран од пожар, кршење, провална кражба и разбојништво и се што до сега не Ви беше покриено со гаранцијата на уредот.

Насмевките на нашите корисници ни се најважни, затоа ДУНА Ви овозможи релаксирано да уживате во омилените активности со уредите без кои не можете да си го замислите денот.