Најефикасно месечно решение

Duna.mk

duna mk

Сподели

Ricoh MP 301 – брз црно -бел А4 мултифункционален уред cо компактен дизајн. Овој иновативен уред лесно може да замени неколку уреди со една функција и да го подобри вашето тековно работење. Како што се развива вашето дигитално работно место, потребна ви е врвна технологија за да останете продуктивни, да ја зголемите вашата ефикасност и да ги држите вашите трошоци под контрола. Ricoh машините и нашето софтверско решение Ultima Records Management претставуваат совршен спој за непречено, иновативно и напредно работење.

Нашето решение нуди софтвер за архивирање и управување со електронски и физички документи преку безбеден онлајн пристап согласно законот за архивско работење. Бидете дел од новиот дигитален свет и чекорете напред.

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис
Побарајте презентација!
Добијте најповолна понуда