Мобилна фискална каса – Маестрал

Duna.mk

duna mk

Сподели

Фискален апарат Маестрал – апарат специјално креиран за мобилна продажба. Содржи и можност за блутут конекција, а неговите минимални димензии ќе створат круцијалност при наплатата на терен или пак при наплата во продажни места каде што секој сантиметар простор ви е важен.

Цена : 12.500 + ДДВ

Buy now
Добијте најповолна понуда
Добијте најповолна понуда
Побарај сервис
Побарај сервис